skip to Main Content
Mokymai Savininkams Ir Aukščiausio Lygio Vadovams „Pokyčių Lyderių Akademija“

2017 m. spalio 18-19 d. Trakuose įvyko „Pokyčių Lyderių Akademijos“ pirmoji dalis, tema: „Kokių kompetencijų reikia vadovui, siekiant sėkmingai valdyti pokyčius organizacijoje?“ Joje įvairių įmonių ir organizacijų savininkai bei aukščiausio lygio vadovai buvo supažindinti su pokyčių valdymu organizacijoje.

Interaktyvūs mokymai dalyvius subūrė ne tik intensyviam klausymui, bet ir sukėlė impulsą diskusijoms bei pateiktos vaizdinės medžiagos aptarimui. Mokymų metu pristatyti  pagrindiniai „įrankiai“, kurie, nuosekliai dirbant ir bendradarbiaujant, gali padėti numatyti, kurti, įgyvendinti ir valdyti pokyčius bei užtikrinti sklandesnę veiklą organizacijoje.

Pirmosios dienos mokymų pabaigoje atsipalaidavimui, bei intuicijos sužadinimui dalyviai kelias valandas praleido valandos spalvų ir garsų terapijoje.

Antrasis „Pokyčių Lyderių Akademijos“ modulis (tema: “Kaip praktiškai įgyvendinti pokyčius  organizacijoje?) organizuojamas jau lapkričio mėnesį. Šioje dalyje bus nagrinėjama, ko reikia, kad organizacijoje būtų sklandžiai priimami ir įgyvendinami sprendimai, leidžiantys suvaldyti greitus pokyčius, kaip priimti teisingus sprendimus kurie užtikrintų sėkmę tiek ilgalaikėje tiek trumpalaikėje perspektyvoje, kaip užtikrinti, kad organizacijoje pastoviai vyktų konstruktyvi diskusija, ieškant optimaliausių sprendimų, neprarandant pilnos valdymo kontrolės. Visa tai ir dar daugiau bus pristatyta interaktyvių mokymų metu, papildomai pasitelkiant vaizdines priemones, diskutuojant, atliekant tam tikras užduotis grupėse.

Daugiau informacijos apie „Pokyčių Lyderių Akademiją“ ir artimiausius mokymus rasite čia:

https://www.adizes.lt/mokymai-savininku-ir-auksciausio-lygio-vadovu-akademija/